071-516 16 00
Minder spoed? Stuur een bericht

Natuurlijk kunt u, als collega tandarts en zorgverlener, uw patiënt naar onze praktijk verwijzen voor een specialistische behandeling. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw doorverwezen patiënt alleen bij onze specialisten voor dátgene behandeld wordt waarvoor u de verwijzing naar onze praktijk heeft gemaakt. De patiënt zal hier duidelijk over geïnformeerd worden en u ontvangt een behandelverslag. Na de specifieke behandeling bij een van onze specialisten wordt de verwezen patiënt altijd weer naar u, de eigen tandarts, retour verwezen voor verdere tandheelkundige zorg.

Doorverwijzen kan op de volgende manier:

Uw patiënt kan zich via deze website aanmelden waarna hij/zij door een van onze assistentes zal worden gebeld om een afspraak voor een eerste consult bij een van onze specialisten in te plannen.

Het is van groot belang dat uw patiënt van tevoren duidelijk geïnformeerd is voor welke behandeling hij/zij wordt verwezen (mondhygiëne behandeling, implantologie of endodontologie). Dit is belangrijk omdat onze assistentes dan een afspraak bij de juiste specialist kunnen inplannen en er geen onnodige afspraken en/of kosten gemaakt hoeven worden.

U kunt óf onze doorverwijskaart invullen en meegeven (download de verwijskaarten hier: verwijs endodontologie 2013, verwijskaart implantologie 2013) óf zelf een verwijsbrief maken en de patiënt vragen deze tijdens de eerste afspraak aan ons te tonen. Eventuele extra informatie kunt u ook aan de patiënt meegeven.

Wij zijn natuurlijk telefonisch te bereiken voor eventuele vragen en overleg.