071-516 16 00
Minder spoed? Stuur een bericht
Tandarts voor orthodontie? OrthoDents

Tandartsen & tandartsspecialisten

Astrid Dungelmann
Astrid Dungelmann - tandarts

Ik ben in 1989 afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Daarna ervaring opgedaan in een drukke familie praktijk te Maarssen. Enkele jaren gewoond en gewerkt in Kaapstad, Zuid-Afrika waarna terug in Nederland ik ben gaan werken bij de jeugdtandzorg in Den Haag. Vervolgens via een praktijk in Leidschendam nu al sinds de start in 2007 met heel veel plezier bij DeltaDents. Ik vind de algemene praktijk het allerleukst en hecht veel waarde aan een goed contact met de patiënt. Esthetische tandheelkunde al dan niet met kroon en brugwerk doe ik graag. Ik maak ook graag gebruik van de specialisaties van mijn collega’s zodat u, de patiënt, voor uw specifieke behandeling de juiste behandelaar krijgt.

Elvi Brouwer
Elvi Brouwer - tandarts-implantoloog

In de 13 jaar dat zij een praktijk had in Zoetermeer ontstond de wens alle specialismen in één pand te verzamelen. Initiatiefnemer, grondlegger en ontwerper van de praktijk. Zeer ervaren algemeen practicus met een geregistreerde specialisatie in de implantologie. Bedreven in de kleine chirurgie en tandvleescorrecties. Lid van de visitatiecommissie van de NVOI (Nederlandse vereniging van orale implantologie) die de kwaliteit en registratie van implantologen controleert.

Emmelotte de Bakker
Emmelotte de Bakker - tandarts

Afgestudeerd in 2011 aan de VU en vanaf 1 januari 2012 DeltaDents in haar hart gesloten. Een enthousiaste tandarts met naast haar werk in de algemene tandheelkunde, affiniteit met esthetische behandelingen, angstige patiënten en kinderen. Naast haar werk heeft Emmelotte in 2015 en 2016 één dag per week een tandheelkundig opleidings/differentiatie-programma (CEPCD in Oisterwijk) gevolgd om zich nog verder binnen de tandheelkunde te ontwikkelen. Daarnaast heeft zij van 2016 tot 2018 de 2-jarige studie MBA Healthcare Management aan de UvA gevolgd. Emmelotte is lid van de beroepsvereniging KNMT.

Floor ten berge
Floor ten Berge – tandarts

Floor is een enthousiaste tandarts die sinds 2011 in diverse tandartspraktijken ervaring heeft opgedaan. Daarnaast is zij van 2011-2013 werkzaam geweest als docente op de opleiding tandheelkunde in Amsterdam en heeft zij in 2015 elke vrijdag een tandheelkundig opleidings/differentiatie-programma (CEPCD in Oisterwijk) gevolgd om zich nog verder binnen de tandheelkunde te ontwikkelen. Zij heeft, naast de algemene tandheelkunde, affiniteit met het behandelen van patiënten met slijtage problematiek. Om zich te blijven ontwikkelen volgt zij bijscholing en cursussen. Floor is lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en van de beroepsvereniging KNMT.

Francesca Pastorelli
Francesca Pastorelli – tandarts voor orthodontie

Mijn naam is Francesca en ik ben sinds november 2015 werkzaam bij OrthoDents. Ik ben geboren in Italië en op mijn 19de naar Rome verhuisd, waar ik tandheelkunde heb gestudeerd. Daarna ben ik naar La Spezia verhuisd om mij te specialiseren in de orthodontie. Daar heb ik een driejarige orthodontische opleiding gevolgd en daarnaast heb ik ook veel ervaring opgebouwd. Acht jaar geleden ben ik naar Nederland verhuisd, waar ik nu met veel plezier woon en werk.

Glenn van Straalen
Glenn van Straalen – tandarts gespecialiseerd in endodontologie

Glenn van Straalen is 20 jaar werkzaam geweest in de algemene praktijk. Hij heeft enkele jaren als docent gewerkt bij ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in Den Haag. Glenn is zich sinds 2005 gaan toespitsen op de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en heeft daarin in 2008 een masters opleiding (Msc) afgerond.

Mondhygiënisten

Claudine Jansen
Claudine Jansen

Mijn naam is Claudine Jansen, augustus 1996 ben ik afgestudeerd mondhygiëniste aan de ACTA. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken oa: angstpraktijk , kindertandheelkunde , gehandicaptenzorg en de algemene tandartsenpraktijk. Vanaf maart 2004 ben ik mijn eigen praktijk gaan voeren in Voorburg. Na enkele jaren wilde ik wat achter bij huis gaan werken en weer in teamverband. Per oktober 2010 ben ik werkzaam bij deze praktijk. Naast mijn werk bezoek ik regelmatig congressen, cursussen en workshops om up to date te blijven met wat er allemaal reilt en zeilt in de tandheelkunde. In Haarlem zit ik met een aantal collega’s in een vak-Literatuurgroep waar we verschillende onderwerpen en casussen behandelen . Daarnaast ben ik geïnteresseerd in voeding en diëtetiek en volg op dit moment een cursus en rond deze volgend jaar af. Ik ben aangesloten bij de NVM, NVvp en KRM.

Imane el Kadi
Imane el Kadi

Mijn naam is Imane el Kadi en per januari 2020 mag ik het team van Deltadents versterken als mondhygiënist op de dinsdag en woensdag. Gedurende mijn studie aan de ACTA heb ik een minor in de parodontologie afgerond en hierdoor heb ik een affiniteit in het uitvoeren van deze behandelingen. Ik haal mijn uitdaging in het samen - met welke patiënt dan ook- bereiken én behouden van een gezonde mond. Tevens ben ik aangesloten bij het KRM en NVM.

Denise Blokdijk
Denise Blokdijk

Mijn naam is Denise Blokdijk. In de zomer van 2020 ben ik 25 jaar mondhygienist. Meteen na mijn studie op de ACTA ben ik vertrokken naar Italie om daar veel ervaring op te doen. En ik kan u vertellen, dat is zeker gelukt! Via Italie naar Griekenland en naar Zwitserland verhuisd. Overal een jaar gewerkt om vervolgens na een paar jaar in Amsterdam te hebben gewoond en gewerkt mij met mijn 3 kinderen te vestigen in Soest. Daar het ik jaren gewerkt in een kliniek voor Tandheelkunde & Implantologie. In de zomer van 2020 verhuis ik terug naar mijn geliefde Voorschoten. Waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Ik heb het altijd een beetje gemist. Vanaf 1 mei 2020 ben ik elke vrijdag aan het werk bij DeltaDents.

Monique van der Voort
Monique van der Voort

Mijn naam is Monique. Ik ben al 40 jaar werkzaam als zelfstandig mondhygiëniste en heb tevens 30 jaar ervaring in de orthodontie. Sinds 4 jaar ben ik naast mijn eigen praktijk 1 dag in de week met veel plezier werkzaam bij Orthodents.

Preventie-, paro-preventie-, orthodontie-, balie- & stoelassistentes

Bianca
Bianca – preventie assistente

Mijn naam is Bianca. In juni 2018 heb ik mijn assistenten diploma mogen ontvangen op het mbo Rijnland. Ik heb tijdens mijn opleiding veel stages gelopen in de regio Leiden waar ik aardig wat ervaring heb opgedaan. Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij DeltaDents. U kunt mij tegenkomen bij preventie behandelingen, in de behandelkamers bij de tandartsen of aan de balie. Ik vind de afwisseling van de werkzaamheden heel leuk en hou van het contact met onze cliënten. Misschien tot ziens in de praktijk.

Emmelie
Emmelie – preventie assistente

Mijn naam is Emmelie. Sinds september 2019 werk ik met plezier in deze praktijk. Ik ben sinds 5 jaar werkzaam als tandartsassistente en dit doe ik met veel plezier. Het is fijn om mijn bijdrage te leveren aan iemands mondgezondheid. Ik zie u graag een keer bij onze praktijk. :)

Linda
Linda – preventie en ortho assistente

Mijn naam is Linda. In 2009 ben ik begonnen in een praktijk in Leidschendam als tandartsassistente. Sinds september 2011 ben ik het team van DeltaDents komen versterken als tandarts en preventie assistente. Na een opleiding voor Ortho assistente in 2013 te hebben behaald ben ik de meeste dagen bij OrthoDents te vinden. Ik vind de orthodontie ontzettend leuk en uitdagend werk wat ik met heel veel plezier doe! Wie weet tot ziens op de stoel of in de praktijk.

Loes
Yvonne – preventie assistente

Merel
Merel – paro-preventie assistente

Hi allemaal, mijn naam is Merel. Ik ben hier komen werken in april 2015. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb in 2016 mijn diploma voor preventie assistente behaald. In maart 2019 ben ik geslaagd voor mijn paro-preventie opleiding. Met plezier motiveer ik de patiënten in onze praktijk! Wie weet tot snel :).

Monique
Monique – mondhygiëniste & ortho-assistente

Mijn naam is Monique. Ik ben al 40 jaar werkzaam als zelfstandig mondhygiëniste en heb tevens 30 jaar ervaring in de orthodontie. Sinds 4 jaar ben ik naast mijn eigen praktijk 1 dag in de week met veel plezier werkzaam bij Orthodents.

Priscilla
Priscilla – preventie en ortho assistente

Hallo, ik ben Priscilla. Ik ben begonnen als tandartsassistente en aan de balie in een andere praktijk. Ik werk nu bij DeltaDents sinds november 2013. Ik heb mijn preventie assistente diploma in 2015 gehaald en heb nu ook mijn ortho assistente diploma. Ik vind het werk leuk, omdat ik het leuk vind om in contact te zijn met mensen. Het is afwisselend werk en dat maakt elke dag verschillend. We hebben ook een super gezellig team en we hopen u een keer bij ons te zien!

Janneke
Janneke – assistente

.

Vivian
Vivian – preventie assistente

Hé hallo, Ik ben Vivian en werk sinds 2010 als tandartsassistente. Voordat ik bij DeltaDents terecht kwam heb ik nog bij andere tandartspraktijken gewerkt waar ik aardig wat ervaring heb opgedaan. Vanaf 2013 mijn functie als preventieassistente hieraan toegevoegd. Het werk bevalt me heel erg goed en ik hoop zeker nog heel lang met plezier patiënten te kunnen behandelen. Wie weet zien we elkaar een keer in de praktijk, Groetjes Vivian.

support