071-516 16 00
Minder spoed? Stuur een bericht

Tandartsen & tandarts specialisten

Astrid Dungelmann
Astrid Dungelmann - tandarts

Ik ben in 1989 afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Daarna ervaring opgedaan in een drukke familie praktijk te Maarssen. Enkele jaren gewoond en gewerkt in Kaapstad, Zuid-Afrika waarna terug in Nederland ik ben gaan werken bij de jeugdtandzorg in Den Haag. Vervolgens via een praktijk in Leidschendam nu al sinds de start in 2007 met heel veel plezier bij DeltaDents. Ik vind de algemene praktijk het allerleukst en hecht veel waarde aan een goed contact met de patiënt. Esthetische tandheelkunde al dan niet met kroon en brugwerk doe ik graag. Ik maak ook graag gebruik van de specialisaties van mijn collega’s zodat u, de patiënt, voor uw specifieke behandeling de juiste behandelaar krijgt.

Elvi Brouwer
Elvi Brouwer - tandarts-implantoloog

In de 13 jaar dat zij een praktijk had in Zoetermeer ontstond de wens alle specialismen in één pand te verzamelen. Initiatiefnemer, grondlegger en ontwerper van de praktijk. Zeer ervaren algemeen practicus met een geregistreerde specialisatie in de implantologie. Bedreven in de kleine chirurgie en tandvleescorrecties. Lid van de visitatiecommissie van de NVOI (Nederlandse vereniging van orale implantologie) die de kwaliteit en registratie van implantologen controleert.

Emmelotte de Bakker
Emmelotte de Bakker - tandarts

Afgestudeerd in 2011 aan de VU en vanaf 1 januari 2012 DeltaDents in haar hart gesloten. Een enthousiaste tandarts met naast haar werk in de algemene tandheelkunde, affiniteit met esthetische behandelingen, angstige patiënten en kinderen. Naast haar werk heeft Emmelotte in 2015 en 2016 één dag per week een tandheelkundig opleidings/differentiatie-programma (CEPCD in Oisterwijk) gevolgd om zich nog verder binnen de tandheelkunde te ontwikkelen. Daarnaast heeft zij van 2016 tot 2018 de 2-jarige studie MBA Healthcare Management aan de UvA gevolgd. Emmelotte is lid van de beroepsvereniging KNMT.

Floor ten Berge
Floor ten Berge – tandarts

Floor is een enthousiaste tandarts die sinds 2011 in diverse tandartspraktijken ervaring heeft opgedaan. Daarnaast is zij van 2011-2013 werkzaam geweest als docente op de opleiding tandheelkunde in Amsterdam en heeft zij in 2015 elke vrijdag een tandheelkundig opleidings/differentiatie-programma (CEPCD in Oisterwijk) gevolgd om zich nog verder binnen de tandheelkunde te ontwikkelen. Zij heeft, naast de algemene tandheelkunde, affiniteit met het behandelen van patiënten met slijtage problematiek. Om zich te blijven ontwikkelen volgt zij bijscholing en cursussen. Floor is lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en van de beroepsvereniging KNMT.

Jonathan Boshuis
Jonathan Boshuis – tandarts

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd en heb ik in verschillende praktijken in de Randstad gewerkt. Communicatie vind ik één van de belangrijkste dingen binnen de tandheelkunde en daarom ben ik rustig en toegankelijk naar ieder persoon. Naast mijn interesse in de algemene tandheelkunde heb ik affiniteit met de endodontologie. Om mij hierin te verdiepen heb ik in 2021 een Masterclass van een jaar gevolgd op de universiteit in Amsterdam (ACTA). Daarnaast heb ik veel andere cursussen gevolgd en blijf ik dit doen om mezelf verder te ontwikkelen en de beste zorg te kunnen bieden.

Glenn van Straalen
Glenn van Straalen – tandarts gespecialiseerd in endodontologie

Glenn van Straalen is 20 jaar werkzaam geweest in de algemene praktijk. Hij heeft enkele jaren als docent gewerkt bij ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in Den Haag. Glenn is zich sinds 2005 gaan toespitsen op de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en heeft daarin in 2008 een masters opleiding (Msc) afgerond.

Mondhygiënisten

Claudine Jansen
Claudine Jansen

Mijn naam is Claudine Jansen. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Ik ben werkzaam geweest in algemene praktijk gespecialiseerd angst patiënten en de gehandicapten zorg. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij DeltaDents waar ik me met plezier inzet voor de patiënten en het team. Naast het werken in de praktijk volg ik met regelmaat cursussen, workshops en seminars om bij te blijven wat er in de mondzorg zich afspeelt. Op dit moment ligt mij interesse bij de oudere zorg en voeding. Ik ben aangesloten bij de NVM, KRM en de NVvP.

Marieke Ottjes
Marieke Ottjes

Monique van der Voort
Monique van der Voort

Mijn naam is Monique. Ik ben al 40 jaar werkzaam als zelfstandig mondhygiëniste en heb tevens 30 jaar ervaring in de orthodontie.

Preventie-, paro-preventie-, orthodontie-, balie- & stoelassistentes

Bianca
Bianca – paro preventie assistente

Mijn naam is Bianca. In juni 2018 heb ik mijn assistenten diploma mogen ontvangen op het mbo Rijnland. Ik heb tijdens mijn opleiding veel stages gelopen in de regio Leiden waar ik aardig wat ervaring heb opgedaan. Sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij DeltaDents. U kunt mij tegenkomen bij (paro) preventie behandelingen, in de behandelkamers bij de tandartsen of aan de balie. Ik vind de afwisseling van de werkzaamheden heel leuk en hou van het contact met onze cliënten. Misschien tot ziens in de praktijk.

Isaac
Isaac - student tandheelkunde / assistent

Isaac is sinds 2019 een frisse, enthousiaste invalkracht binnen ons team. Nu werkt hij nog als tandarts assistent, maar in de toekomst zal hij tandarts zijn. In 2019 begon hij namelijk zijn opleiding tot tandarts aan ACTA in Amsterdam.

Gaby
Gaby – assistente

Mijn naam is Gaby, ik ben vanaf 1 april 2021 werkzaam bij Delta Dents en heb erg veel plezier in mijn werk. In 1991 heb ik mijn tandartsassistente diploma behaald, en heb gewerkt in de algemene praktijk en bij de Jeugdtandzorg in Den Haag. Echter heb ik een aantal jaren niet in de tandheelkunde gewerkt en vind het dan ook heel fijn dat ik bij DeltaDents weer de kans heb gekregen om mijn oude vak weer op te pakken. Tot ziens in de praktijk!

Kelly
Kelly – assistente

Mijn naam is Kelly. Sinds juli 2023 werk ik met plezier in deze praktijk. Ik doe dit werk met veel plezier. Ik zie u graag een keer in onze praktijk. :)

Mandy
Mandy – preventie assistente

Mijn naam is Mandy. In 2020 ben ik begonnen bij DeltaDents als tandartsassistente. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en uitdagend en doe het met heel veel plezier doe! Wie weet tot ziens in de praktijk.

Merel
Merel – paro-preventie assistente

Hi allemaal, mijn naam is Merel. Ik ben hier komen werken in april 2015. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb in 2016 mijn diploma voor preventie assistente behaald. In maart 2019 ben ik geslaagd voor mijn paro-preventie opleiding. Sinds 2021 mag ik - na het behalen van een anesthesie diploma- ook verdovingen geven. Met plezier motiveer ik de patiënten in onze praktijk! Wie weet tot snel :).

Sandra
Sandra – assistant

Mijn naam is Sandra. Ik werk al ruim 7 jaar met veel plezier als zijnde tandartsassistente. September 2021 ben ik bij DeltaDents begonnen. U zou me kunnen tegenkomen achter de balie en of in de behandelkamer bij de tandarts. Ik heb altijd erge angst gehad voor de tandarts mede daardoor kan ik me heel goed inleven in onze patiënten die angstig zijn, ik help ze graag door hun angsten heen. Ik hoop dat daardoor de angst minder zal worden en de ervaring bij ons leuker.

Yvonne
Yvonne – paro-preventie assistente

Yvonne heeft veel ervaring als tandartsassistente en preventie assistente. In 2020 heeft ze de opleiding tot paro-preventie assistente gedaan en mag zij nu ook deze behandelingen zelfstandig uitvoeren. Yvonne straalt rust en vertrouwen uit en is daarnaast ook nog goed in haar werk.